Art Noveau

Schimmel Art noveau

Ár: kérésre

Schimmel Art Noveau zongora

  • Választható méret a "Schimmel Konzert", "Schimmel Classic" vagy "Wilhelm Schimmel" sorozatunkból
  • Rendelhető fekete,fehér és mahagóni magasfényű kivitelben
Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

+ VIDEÓ


Számunkra a kivitelezés nem ér véget egy tökéletes hangszínnel vagy olyan mechanikával, amelyet úgy terveztek, hogy az érintés legapróbb árnyalataira is reagáljon, hanem hozzátartozik hangszereink exkluzív megjelenése is. És valakinek, mint mi , aki több mint 130 éve zongorákat épít, van mit mesélni. A "Schimmel Meisterstücke" kollekciónkban az elmúlt 130 év során készített legszebb terveinket őrzi az örök hírnév. Minden zongora saját történetét meséli el megjelenésével.

A "Schimmel Meisterstücke" kollekciónk minden modellje egy bizonyos korszakos stílust ír le, vagy alkotója egyedi ötletéből származik. Minden "Schimmel Meisterstück"-hez választhat egy zongora méretet a "Schimmel Konzert", "Schimmel Classic" vagy  "Wilhelm Schimmel" sorozatunkból, az Ön zenei igényeitől függően. Ez azt is jelenti, hogy minden "Schimmel Meisterstück" megfelel a legmagasabb hangzási és érintési követelményeknek, akárcsak bármely más Schimmel zongora.

Dekoratív ívek, virágdíszekkel díszített felületek és a szimmetria elhagyása; ezek a szecesszió elemei, amelyet németül Jugendstil-nek is neveznek, egy új stílus, amely a mindennapi cikkeket művészi tárgyakká változtatta. A cél az volt, hogy a művészetet beépítsék a mindennapi életbe. Ezt a megközelítést a Schimmel zongoramesterei is nagyra értékelték, és ez elősegítette ennek a zongora-modellnek a kifejlesztését.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Színek
Fekete magasfényű
Súly
380 kg
Hosszúság
207 cm
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása