• Új
CLP-835 WB

Yamaha Clavinova CLP-835 WB

776 500 Ft
Áfával Szállítás 5-7 munkanap

Yamaha CLP-835 digitális zongora nyírfa fehér színben

  • Súlyozott kalapácsmechanika 3X (GH3X) szintetikus elefántcsont borítású billentyűzettel és kiváltóponttal
  • Új Yamaha CFX és Bösendorfer Imperial hangminták
  • A CFX & Bösendorfer új binaurális mintavételezett hangminták
  • Blutooth AUDIO vétel, és MIDI
  • Továbbfejlesztett Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM): Grand Acoustic Imaging technológia
  • Akusztikai Optimalizáló


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Tapasztalja meg a zenélés örömét

A zongoristák igazi öröme abban rejlik, amikor minden egyes hangot egyedileg szólaltathat meg. Ezt az interakciót biztosítja a hangszert alkotó 8000 alkatrész összetett interakciója. A Clavinova CLP széria modelljei képesek ezeket a fizikai jelenségeket visszaadni a Grand Expression Modeling és a Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM) segítségével. A játékosok tapasztalhatják a Grand Expression Modeling hatását a CLP-800 zongorákkal. Például, Mozart gyors „Piano Sonata No. 16 in C major” taktusait - zongorista tanulók jól ismerik - olyan lágy billentéssel szólaltatná meg mint a zongorán, az eredmény egy gördülékeny, könnyed hang, ugyanakkor minden egyes hang jól elkülöníthető. Amikor ugyanazt a hangot egymás után szólaltatjuk meg lenyomott damper pedál esetén, a kitartott hang ezeknél a hangszerek esetében pontosan adják vissza azt a hatást, ami szimulálja ahogyan a kalapács a rezgő húrokra üt. Mindez lehetővé teszi, hogy a kimenet a leütés sebességétől és mélységétől függően változzon még akkor is, amikor a zongorista olyan technikákat alkalmaz, mint a trilla, legato vagy amikor a dallamot akarja hangsúlyozni a kíséret felett. A Grand Expression Modeling valósághűen képes visszaadni a jól ismert darabokban megtalálható technikákat. Debussy “Clair de Lune,” című darabjában a laza billentés emeli ki az elmosódó dallamot. Liszt “Un Sospiro,” művében a kíséret arpeggioi úgy hangsúlyozzák a dallamot, hogy közben nem nyomják azt el és a dallam változó kifejezőképessége ugyanolyan minőséget képvisel mint az ének hang. Chopin egyik utolsó noctürnjében a trillák, legatók és más kifinomult technikák szinte olyan érzetet keltenek, mintha a légies, egyenletes játék eléréséhez a zongorista ujjai úsznának a billentyűk felett. Az ilyen darabok megszólaltatásához az említett technikák tökéletes elsajátításához egy nagyon expresszív zongora szükséges, a sikerélmény éppen olyan, mint a festőknél, csak éppen a hangokon keresztül valósul meg. A CLP széria sorozat modelljeiben a VRM képes visszaadni a pillanatnyi dinamikát és a zongora által kibocsátott mély frekvenciákat, melyeket a hangszer teste ad ki. A CLP modellek szinte teljes mértékben képesek megközelíteni az akusztikus zongora játékélményét.

Élvezze a párbeszédet a zongorával

A játékos zongorázik, a zongora reagál és a zongorista tovább játszik. A játékos közvetíti érzéseit, a hangszer ezeket megszólaltatja és ez a folyamatos kölcsönhatás egyfajta párbeszédet hoz létre. Annak érdekében, hogy ez a kölcsönhatás gyümölcsöző legyen, a játékosnak és a zongorának kiváló képességekkel kell rendelkezni, a csodálatos hangzás érdekében a zongorán fontos a könnyű és kifejező játék lehetősége. A CLP-800 sorozat megfelel ezeknek a feltételeknek és a párbeszédből születő inspiráció kifejező és magával ragadó.

Hallgasson zenét Bluetooth® segítségével a kiváló minőségű CLP zongorák hangszóróin

A CLP-800 sorozat audió rendszeren keresztül is játszhat le zenét Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközről. Például mp3 fájlokat is megszólaltathat streaming technológiával. Együtt zenélhet okos eszközén található bármely dallal, sőt még saját Clavinova zongorázását is megoszthatja. *A Bluetooth Audio elérhetősége országonként eltérő.

A CLP-800 sorozat sokféle megoldást kínál kedvenc dalai rögzítéséhez amiről itt olvashat. Többsávos MIDI dalfelvétel A CLP-800 sorozatú digitális zongorákban található felvevővel egyetlen gombnyomással rögzítheti játékát* és ezáltal objektív képet kaphat előadásáról. Továbbá, maximum 16 sávra** vehet fel, melyeket egyszerre le is játszhat. A felvétel történhet külön kezekkel, vagy az úgynevezett "overdub" technikával is külön hangszínek rögzítésével. * A felvételek MIDI formátumban készülnek, és akár az USB flash memóriára is menthetők. A felvétel lejátszásához szükséges lesz a számítógépére telepített kompatibilis lejátszó szoftverre is. ** CLP-825 rendelkezik egy 2-sávos dalfelvevővel. Felvétel a Smart Pianist alkalmazással Játékát audió vagy MIDI formában is rögzítheti. Amikor a zongorát a Bluetooth MIDI segítségével csatlakoztatja a Smart Pianist alkalmazáshoz csak MIDI rögzítése lehetséges. USB Audio Felvétel Az USB [TO DEVICE] porthoz csatlakoztassa az USB flash meghajtót, rögzítse játékát és készítsen audió fájlokat*** számítógépére vagy ossza meg felvételeit barátaival. *** Az adatokat WAV formátumba mentheti el.

Grand Expression Modeling egy soha nem látott új technológia, mely lehetővé teszi, hogy a zongorista az akusztikus zongorára jellemző végtelen tonális variációkat megszólaltassa. Az a képesség, hogy a billentés intenzitásától és sebességétől függően létrejövő különböző hangszíneket lehet megszólaltatni, egy újabb dimenziót jelent a zenei kifejezőkészségekben.

A Virtuális Rezonancia Modellezés valós időben képes a hangszer szekrényének és a húrok által keltett rezonanciának modellezésére, mely a csodaszép, természetes zongora hangszín alapján képzi. A legújabb akusztikus design technológia otthonába varázsolja a koncertzongora autentikus rezonáns hangját.

A Clavinova zongora gazdagon ellátott oktató dalokkal és ritmusokkal segíti a gyakorlást, színesíti játékát és kapcsolatot biztosít a Smart Pianist alkalmazással. A Clavinova olyan inspiráló funkciókkal rendelkezik, melyet csak egy digitális zongora tud biztosítani.

Adatlap

Billentyűzet
Grand Touch - S szintetikus elefántcsont, kiváltópont
Hangforrás
CFX és Bösendorfer hangminták, CFX mintavételezés
Polifónia
256 hang
Felvétel
250 dal 16 sáv
Demo dalok
18 (Voice Demo), 50 (Piano), 303 (Lesson)
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Hangszórók
16cm x 2 [6-5/16" x 2]
Teljesítmény
30 W x 2 erősítő
Színek
Fekete fényes, és szatén. Fehér, Rózsafa, Nyír fehér.
Hangszínek
38 hangszín
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Kijelző
Full Dot LCD
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
Bluetooth
Blutooth AUDIO vétel, és MIDI
Kivitel
Otthoni
Garancia
36 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása