Kawai KDP-110

Kawai KDP-120 RW

Szallítási idő: 1-3 munkanap

360 800 Ft
Áfával Utolsó tételek a raktáron

KAWAI KDP-120 digitális zongora rózsafa színben

  • Továbbfejlesztett 3 szenzoros New Responsive Hammer Compact mechanika
  • Shigeru Kawai SK-EX hangminták 88 billentyű
  • 192 hang polifónia
  • Továbbfejlesztett Virtual Technician , okos funkciókkal
  • Kényelmes Bluetooth® MIDI és USB-MIDI kapcsolatok
  • Beépített Burgmüller, Czerny, Beyer etüdök és Alfred oktató dalok
  • Továbbfejlesztett SHS fejhallgató hangzás kontrollálható beállításokkal

Garancia
60 HÓNAP
Forgalmazó
MAGYAR
Szállítás
INGYEN

+ VIDEÓ


Három szenzoros érzékelés.....

A Responsible Hammer Compact II mechanika három pontos érzékelő rendszert használ a fokozott játékélmény érdekében.
A hozzáadott harmadik érzékelő javítja a reagálást, amikor ugyanazt a hangot ismételten játssza, - ellentétben a hagyományos két érzékelő billentyűzettel- ,  lehetővé teszi, hogy egyetlen hang hangja fokozatosan "rétegezett" legyen, anélkül, hogy elveszne az előző hang.
A Kawai zongoramechanikája figyelemmel kíséri az egyes gombok feloldásának sebességét, befolyásolja a zongora hangok megszólalási karakterét, és nagyobb hangsúlyt fektet a staccato és a legato játékra.

Akusztikus zongora súlyozás

Ahogy az akusztikus zongorák is használják a nehezebb és könnyebb  kalapácsokat,  úgy az RHCII billentyűs mechanika is különböző kalapácssúlyokat  alkalmaz, ami megfelelő minden játékstílushoz.
Az ilyen részletek nagyobb stabilitást biztosítanak a fortissimo játékban, miközben a finom pianissimo intonálást megtartják, hogy kielégítsék a legigényesebb zongorista igényeit is.A zongora hangja: Shigeru Kawai SK-EX koncert nagyzongora

A Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora a következő lépés a művészi zongora kialakításában. Nyilvánvaló, hogy Japán premier zongorája, szerte a világon, a koncerttermektől és a zenei intézményektől is rengeteg elismerést kap, a kivételes világosságért és dinamikus tartományért.
Az SK-EX-t gyakran a hivatásos zongoristák választják olyan rangos rendezvényeken, mint a Chopin, a Csajkovszkij és a Rubenstein nemzetközi zongoraversenyek. Igazán csodálatos hangzásával és érzékeny érintésével az SK-EX legjobban egy szóval írható le - páratlan.

Valódi karakter minden hangban

A KDP120 digitális zongora visszaadja a Kawai elismert koncert zongorájának gyönyörű hangzását, a kivételes hangszer 88 mintavett hangja gondosan rögzíti, elemzi és hűen reprodukálja a fejlett Harmonikus képalkotó technológiát.
Az egyes hangok egyedi rögzítése így megőrzi az SK-EX koncert zongora gazdag harmonikus jellegét, és garantálja, hogy a KDP110 súlyozott billentyűinek lejátszása során hallható, az eredeti akusztikus forrás megbízható ábrázolása.

Harmonic Imaging  technológia

Érzékeny  zongorázás esetén, a billentyűzetre gyakorolt nyomás nem csak a hang hangerejét befolyásolja, hanem az egyes hangok egyedi hangszínét is. Ezért az SK-EX koncert zongora valósághű akusztikus hangzásának  megépítése érdekében, nemcsak az egyes hangmintákat rögzítik külön-külön, hanem különféle kötetekben is, a gyengéd pianissimo-tól a viharos fortéig.
A KDP120 egy rendkívül részletes akusztikus hangminta kollekciót kínál, amely a Kawai védett Harmonic Imaging hangtechnológiáját alkalmazza, biztosítva a billentyűzeten és az egész dinamikatartományban a finomhangolást, és az érzékeny játékmódot.

Valósághű visszhang-effektek

A KDP120 nagy teljesítményű digitális effektjei tovább növelik a hangszer alapvető hangzását, további visszhangzási effektusokat alkalmazva, amelyek szimulálják a szoba, az élő színpad vagy a koncertterem akusztikus környezetét, és életre keltik az előadást.
Az eredmény egy gazdag, élénk zongora hang, amely lélegzetelállító realizmust és hitelességet biztosít.

A digitális zongora jellemzői: Kényelem és rugalmasság

Az elegáns KDP120 számos kényelmes digitális funkciót is tartalmaz, amelyek kiegészítik az autentikus billentyűzet érintését és a zongorajátékot. A különböző hangszerhangok, a beépített lecke-dalok és az egyéni dallam rögzítésének és lejátszásának lehetősége csak néhány, a diszkréten elhelyezett, íves blokk vezérlőpanelétől elérhető funkciók közül. A Bluetooth® és az USB funkciók lehetővé teszik, hogy a hangszer könnyen csatlakoztatható legyen más eszközökhöz.

Beépített oktató funkció

A KDP120 kényelmes lecke funkciója lehetővé teszi a tanuló zongoristák számára, hogy klasszikus zongorát tanuljanak a Czerny, a Burgmüller és a Beyer etűdök gyűjteményéből, vagy a népszerű Alfred Basic Piano tankönyvekből.
Az egyes etűdök vagy dalok, bal és jobb oldali részeit külön lehet gyakorolni, a beépített metronóm és az állítható tempóvezérlők segítenek az időzítés és a ritmus javításában.

További hangok és lejátszási módok

A KDP120 a reális akusztikus zongora hangokat kiegészítve számos hangszerhangot is felkínál, beleértve az elektromos zongorákat, orgonákat, a csembalót, a vibrafont és a vonósokat.
A kettős lejátszási mód lehetővé teszi két különböző hang, például egy akusztikus zongora és egy vonós együttes megszólaltatását.

Kiváló fejhallgató-élmény

A KDP120 térbeli fejhallgató-hang (SHS) technológiája fokozza a hangzás mélységét és realizmusát fülhallgató használása közben. A lejátszó három különböző akusztikus beállítás közül választhat, amelyek beállítják a hang térbeli pozícionálását.
 Ezenkívül a KDP120 lehetővé teszi a zenészek számára, hogy különböző fejhallgatótípusokat (nyitott, félig nyitott, zárt, fülhallgató csatorna stb.) válasszanak az optimalizált hallgatási élmény érdekében.

Koncertzongora pedálrendszer

Tovább erősíti a KDP120 hírnevét, a digitális zongorák kategóriában a Kawai Grand Feel Pedal Rendszer. Ez az egyedülálló funkció a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora tompító, puha és tartás pedáljának pozícióját és egyedi súlyozását reprezentálja.

Csatlakozási lehetőségek

A KDP120 USB MIDI csatlakozóval, és szabványos MIDI bemeneti / kimeneti csatlakozókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zongora számítógéphez vagy más MIDI eszközökhöz, például szintetizátorokhoz és munkaállomásokhoz való csatlakozatását.
Ráadásul a kettős fejhallgatóaljzatok lehetővé teszik a tanár és a tanuló számára, hogy együtt csendben tanuljanak, vagy két zongoristának, hogy egyidejűleg gyakoroljanak.


Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
Responsive Hammer Compact II mechanika88 kalapácsmechanikás billentyűzet3 szenzoros érzékelőMatt színű zongorabillentyűk
Polifónia
192 hang
Felvétel
Memória: kb. 10,000 hangDalok száma :3 dalSávok száma :1 sáv
Demo dalok
15 dal, concert magic: 40 dal
Oktató Funkció
Burgmüller 2 (25 Etudes Faciles, Opus 100)Czerny 3 (Etudes de Mécanisme, Opus 849)Beyer106(Vorschule im Klavierspiel,Opus 101)Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book
Pedálok
Koncert zongora pedál érzet - Damper (fél-pedál funkció) - Soft - Sostenuto
Csatlakozók
Fejhallgató 1 x 1/4", 1 x 1/8" Stereo jacksMIDI IN, MIDI OUT, Bluetooth MIDI ;USB to Host USB csatlakozási lehetőség
Hangszórók
12 cm *2
Teljesítmény
40 W (20W*2)
Billentyűzet fedél
Lecsúsztatható típus
Színek
Rózsafa
Hangszínek
Harmonic Imaging (HI) technológia88 billentyű sztereó SK-EX zongora minták
Billentés Érzékenység
4 típus (Kikapcsolt, Könnyű, Normál, Nehéz)
Visszhang
6 típus (szoba, nappali, nagy terem, koncert, szabadtér, katedrális)
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 Tempó: 10-300 ütem/perc
Magasság
85 cm (kottatartó nélkül)
Szélesség
40,5 cm
Súly
39 kg
Virtual Technician
Virtuális Technikus (13 paraméter)Virtuális Technikus Mód (10 beállítás)
Egyéb funkciók
Dupla hangNégykezes módTranszponálásHangolás
Kottatartó
Lehajtható típus
Egyéb hangszínek
15 hang (Concert Grand ,Classic E.Piano ,Harpsichord, Studio Grand ,Modern E.Piano, Vibraphone ,Mellow Grand ,Jazz Organ ,String Ensemble ,Modern Piano ,Church Organ ,Slow Strings ,Choir, New Age Pad ,Atmosphere)
Pedál Rezonancia
4 típus (Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano)
Hosszúság
136 cm
Alapvető funkciók
Dupla hang; Négykezes mód; Transzponálás; Hangolás; Pedál rezonancia; Visszhang;Billentés ; FényességTérbeli hangzás; Hangszóró típusa Automatikus kikapcsolás ; Bluetooth MIDI Adatátvitel ; MIDI Channel;Multi-timbralis mód
Fényesség
igen
Automatikus kikapcsolás
4 típus (Kikapcsolt, 15perc, 60perc, 120perc)
Fejhallgató-hang
4 típusú térbeli hangzás (Kikapcsolt, Front, Normál, Széles hangtér)
Szánítógépes alkalmazások
Virtual Technician app (iOS), Sound Museum app (iOS)
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Azonnal átvehető
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Letöltés

55

Kawai KDP-110 magyar nyelvű

Letöltés (972.67k)

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása