Kawai GX-3 PE

Kawai GX-3 PE

16 390 000 Ft
Áfával Szállítási határidő 4-5 nap

Kawai GX-3 zongora fekete magas fényű kivitelben

  • Hosszúság:188 cm
  • Súly: 334 kg
  • 88 billentyű NEOTEX bevonat
  • Millennium III mechanika

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

+ VIDEÓ

A GX-3 méltóságteljes eleganciával és különleges hangzással lenyűgözi a sokkal nagyobb zongorák tulajdonságait is. Kiváló hangzással és sokoldalú billentésével, ez a szakemberek kedvelt választása.

A zongoraművész új színvonala túl van a képzeleten. Kombinálja a csúcstechnológiát és a hagyományos kézművességet. A tudás és tapasztalat alkalmazzák generációról generációra. A "Made in Japan" filozófia meghatározó a zongoraépítésben. Az érintés könnyedségét csak a legügyesebb koncert zongoristák tapasztalják. Gazdag, élénk, kifejező hang, amely inspirálja saját kreatív szenvedélyét. A zongoraművész új korszaka megérkezett.


Gyönyörű érintés, hogy felébresszük a képzeletünket.


Az új GX sorozatú zongorák egy teljes koncert zongora finom irányítását reprodukálják, és olyan finomítást eredményeznek, amelyet kevés zongorista tapasztalhat meg.

Ennek az ambiciózus célnak az elérése érdekében a billentyűzet hosszát jelentősen meghosszabbították, növelve ezzel az egyes billentyűk támaszpontját. Ez a meghosszabbított kulcscsavar hosszabb következetességet eredményez a billentyűzet hátuljának lejátszása során, ami a zongoristának nagyobb expresszív irányítást biztosít, és lehetővé teszi a képzelet szabadon szárnyalását.

Ezenkívül a GX sorozat "fejlett Millennium III billentyűzet-mechanikái magukban foglalják a legújabb anyagokat kombinálva az ABS-gyantát a szénszállal, hogy tovább tökéletesítse a játékélményt. Ez az ABS-Carbon nagyon merev és rendkívül könnyű - olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek ugyanazt az anyagot sikeresen alkalmazták az aeronautikai iparban, mint a fa jobb alternatíváját. Az ABS-Carbonból készült elemek felhasználásával a GX sorozat billentyűs mechanikája sokkal tartósabb és kevésbé hajlamos a teljesítmény romlására az idő múlásával, miközben javítja a reakcióképességet és a játékélményt. A billentyűzet fejlesztésében bekövetkező evolúciót a zongoraművész tapasztalata határozza meg, az elsőtől a legutolsó hangig.


Tiszta tónus, amely kitölti a szobát


Ahhoz, hogy Kawai különleges hangzását előállíthassa, a faanyagok széles skáláját alaposan elemezni kell a minőség és a karakter tekintetében, mielőtt minden egyes célra a legkiválóbb anyagként kerülne kiválasztásra. A rezonátor vitathatatlanul a zongora egyéni hangelemeinek legfontosabb alkotóeleme. Ezért a tapasztalt szakemberek gondosan kiválasztják az alapanyagokat, annak érdekében, hogy gazdag, mély basszus hangokat érjenek el, valamint fényes, színes, fenntartó magas hangokat. A hanglemez, a hidak és a bordák mellett a belső peremhez optimális anyagokat is gondosan mérlegeljük, kombinálva a különböző keményfa egyedülálló tulajdonságait, hogy réteges hibrid konstrukciót hozzunk létre. Ez a hang széles skáláját eredményezi, amely még nagyobb kifejezőerőt biztosít.

Annak érdekében, hogy gazdagabb, magabiztosabb hangot produkáljon, javult a GX eszközök testének általános merevsége is. A külső gerinchez erősített felső gerenda vastagsága megnövekszik, lehetővé téve a pólusblokkok számára, hogy kb. 20 tonna szakítószilárdsági terhelést biztosítsanak. Ahogy az egyes billentyűk hangja javul, a háromdimenziós hang érzése is javul. Ráadásul a zongora szénacél hangoló csapjainak merevsége tovább növeli az eszközök hangolási stabilitását, hogy megfeleljen a legfinomabb zongoristák szigorú igényeinek.


Csendes, mégis erős, hangos, mégis finom - páratlan tónusos kifejezés


A zongoristák végtelen megnyilvánulásának megvalósítása érdekében a GX sorozat prémium zongora kalapácsokat alkalmaz. Ezek a kalapácsok kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező fából készültek, a kalapácsos éllel a legfinomabb minőségű, hosszú szálú új-zélandi és ausztrál gyapjúból készültek. Ezek a nemezelt kalapácsok puha, finom külsőt tartalmaznak, de szorosak és merevek a belsejében. A pianissimo csatornák lejátszásakor a kalapács kényes külsõ erezte éri a szálakat, hogy puha és szelíd hangzást eredményezzen, míg a fortissimo csatornák a feszesebb, keményebb belső érzést használják, így hangosabb, erõsebb hangzást produkálnak. Ezenkívül minden kalapács alátétet képez, hogy javítsa tovább rugalmasságukat. Ezek a lépések lehetővé teszik a tapasztalt zongoraművészek számára, hogy a lehető legkifinomultabb hangzásbeli beállításokat hajtsák végre annak érdekében, hogy maximalizálják a hangszer kiváló hangerősségét. A tónusos színek széles skálája a pianissimo-tól a fortissimo-ig, valamint a zenei kifejezés gazdag választékával.

A készülék duplex skála-rendszere tovább növeli a közép- és felső tartomány hangerejét, mélységet és szélességet ad a teljes hanghoz. A billentyűzet felületén a végső érintés - az a varázslatos pont, ahol a zongorista és a zongora válik egybe - az összes GX eszköz tartalmazza a Neotex prémium bevonatot fehér és fekete billentyűkkel. Ez az egyedülálló anyag nedvességmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik az érintésvezérlés fokozása és a hibák elkerülése érdekében, és a zongoristán belüli elégedettség érzését inspirálja.


A boldogság élettartama, egy nagy zongorán belül


A zongora formatervezésének megőrzése, miközben az elegancia új részleteit folytatja - ez a GX sorozat design koncepciója. A hangszer külső megjelenése finom ívekkel és széles zeneiséggel alkotja, amely egy hagyományos zongora hagyományos jellegzetességeit és lenyűgöző formáját határozza meg. A hangszer felső sugárvastagságának kiterjesztése nem csak a zongora teljes szerkezeti merevségét erősíti meg, hanem a külsö design megkülönböztetését is szolgálja, a Kawai nagyra becsült festészeti és befejezési eljárásával, amely a zongora test számára megkülönböztetett, fényes ebony-s megjelenést kölcsönöz. Azonban a GX sorozat szépsége valóban ragyog, mikor felnyitja a hangszer felső fedelét. A fénylő arany keret mesés fényessége, a finom faáru és a minőségi bőséges megjelenés a belső perem mentén, a gazdag fekete ízlés luxus eleganciája és a kézzel készített kézművesség megnyugtató megjelenítése - a Kawai keretjelzéssel igazolva. Ezek azok a jellemzők, amelyek a "GRAND" szellemét testesítik meg.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billenytű NEOTEX bevonat
Mechanika
Millennium III
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Színek
Fekete magasfényű
Súly
334 kg
Kottatartó
széles, 5 fokozatban állítható
Kalapács
Kettős T-tűzésű nemezelt, mahagóni mag
Hátsó merevítők
4 db
ABS karbon technológia
ABS Styrian
Rezonátor
Tömör lucfenyő
Görgők
3 db sárgaréz
Zárható
igen
Egyéb jellemzők
Stretcher Over-Lap Integrated Design (SOLID) Longer Keys Steel-reinforced keyslip & keybed V-pro plate
Duplex skála
húrozat tőke felőli, és hátsó részén
Agráfok
1 - 57 hangokig
Hosszúság
188 cm
Páncéltőke
v-pro páncéltőke
Zárléc
Acélosított, vetemedésálló zárléc
Híd
Keményfa híd

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása