Roland GP-607 PE

Roland GP-9M PE

6 690 000 Ft
Áfával Szállítás 5-7 munkanap

Roland GP-9M Digitális Koncertzongora fekete magas fényű kivitelben

  • Klasszikus koncert rövid zongora kialakítás
  • Beépített 6.1 csatornás hangrendszer
  • SuperNATURAL Piano Modeling technológia
  • Autentikus koncertzongora billentés az új, kiváltó pontos PHA-50
  • Zenelejátszás vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Roland Piano Partner 2 zenei alkalmazások elérése Bluetooth MIDI-n keresztül
  • Két magasságban kitámasztható zongoratető
  • Görgők az egyszerű mozgatáshoz
  • Két szín: fényes fekete, fényes fehér

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

 

Mini koncertzongora a kreatív zenéléshez és otthona kiegészítéséhez

Ha egy koncertzongorára vágyik, de elriasztja az akusztikus hangszerek ára és súlya, a Roland GP-9M tökéletes választás lehet. A stílusos, fényes fekete és fehér színben kapható GP-9M mini koncertzongora formavilágával és eleganciájával a klasszikus zongorák előtt tiszteleg. A hagyományos külső megjelenés ellenére, ez a hangszer számos modern technológiát foglal magába. A Bluetooth® audió/MIDI támogatásnak köszönhetően a hangszert vezeték nélkül csatlakoztathatjuk táblagéphez vagy okostelefonhoz , így kiváló minőségben hallgathatunk zenét a GP-9M nagy hatásfokú, 4.1 csatornás hangszóró rendszerén keresztül. A SuperNATURAL Piano modellezés technológia lenyűgözően valósághű zongorahangzást nyújt, az új PHA-50 billentyűzet játékérzete pedig a legkifinomultabb igényeket is kielégíti. Mindezek mellett, számos tanulást segítő funkció is megtalálható a hangszerben, beleértve különböző zongora alkalmazások használatát egy csatlakoztatott táblagépen vagy okostelefonon keresztül. Ha egy gyönyörű, szembetűnő, kifinomult mini koncertzongorát szeretne otthonába, a GP-9M minden szempontból be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.

Egy hagyományos mini koncertzongora kinézete és játékérzete, nagy ráfordítás és folyamatos karbantartás nélkül

Kétségtelen, hogy egy hagyományos koncertzongora meghatározó bútordarabja egy nappalinak, de a hangszer súlya és rendszeres karbantartás igénye beárnyékolhatja a hangszer iránti vonzalmunkat. Ezzel szemben a fényes fekete és fényes fehér színben kapható Roland GP-9M tökéletesen visszaadja egy akusztikus mini koncertzongora látványát és játékérzetét, ráadásul a billentyűzet tető felnyitása után, egyetlen gombnyomás nélkül kezdhetünk zongorázni. Mivel egy digitális hangszerről van szó, nem igényel rendszeres hangolást, és könnyített súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható a lakáson belül.


Prémium minőségű hangrendszer a zenéléshez és zenehallgatáshoz

Néha a zenélés fontos, máskor a zenehallgatás. Bármelyikről is legyen szó, a Roland GP-9M kiváló minőségű hangrendszere kivételes hangzással tölti be a teret. Zongorázás közben a telt hangzást egy 4.1 csatornás hangszóró rendszeren keresztül szólal meg, beállítható hangerővel. A beépített Bluetooth audió jóvoltából pedig a hangszer hi-fi berendezésként is működhet a barátok szórakoztatásához egy vezeték nélkül csatlakoztatott táblagépről vagy okostelefonról megszólaltatott zenékkel. Amikor viszont a pihenésé a főszerep, a dedikált Apple Watch alkalmazással a karosszékből válogathatunk a GP-9M belső dalkönyvtárában.

Egy zongora a mindennapi zenéléshez és a kreativitás kibontakoztatásához

Az inspiráció bármikor jöhet, ha a Roland GP-9M ott áll a nappaliban. Elég csak felnyitni a billentyűzet tetőt és elkapni a pillanatot. A hangminta alapú digitális zongorákkal szemben a Roland’s SuperNATURAL Piano technológiája az akusztikus hangszerek hangkeltési mechanizmusának teljes folyamatát modellezi - beleértve a hangok összecsengését, a különböző rezonanciákat és az alkatrészek keltette jellegzetes zajokat. Ennek köszönhető a GP-9M gazdag és összetett hangzása is. A hanggenerátorhoz tökéletesen illesztett, új PHA-50 billentyűzet egy hibrid konstrukció, amely fa és elefántcsont tapintású műanyagok kombinációjából épül fel, ráadásul minden billentyűhöz tartozik egy vezetőtüske is a stabilitás érdekében. Ennek köszönhető az akusztikus zongorákra jellemző kiegyenlített billentés, amelyet nem befolyásol a levegő hőmérséklete és páratartalma, így karbantartást sem igényel.

Gyakorlást segítő beépített funkciók és külső alkalmazások

A zongoratanulás időt, koncentrálást és kitartást igényel, de a zenélés öröméhez semmi sem fogható. A Roland GP-9M a hagyományos tanulási módszerekhez képest, számos olyan funkciót tartogat, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást. A hangszer beépített dalaira zongorázva, jól fejleszthető a zenekari játék, a Twin Piano funkcióval pedig feloszthatjuk a billentyűzetet és ugyan abban a tartományban játszhatunk egy duett partnerrel vagy a tanárunkkal.  A beépített metronómmal gyorsan fejleszthető a ritmusérzék, a felvevő egységgel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés. Az USB memóriáról történő audió és MIDI lejátszás mellett, a Bluetooth MIDI funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakozhatunk olyan népszerű zenei alkalmazásokhoz,  mint például a Roland Piano Partner 2, valamint elérhetünk digitális kottákat, dalkönyvtárakat és sok mást. A Roland GP-9M hangszerrel öröm a gyakorlás.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Színek
Fekete magasfényű
Magasság
Felnyitva:1,521 mm
Szélesség
1,407 mm
Mélység
949 mm
Súly
86 kg
Kivitel
Mini Grand
Garancia
36 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása